Hitta billiga sistaminuten flygresor

Hur hittar man billiga sistaminuten flygresor?

Hitta billigaste vägen till solen men tänk på det här innan du bokar en sista minuten resa. Innan du gör en sista minuten-bokning t.ex. en paketresa eller charterresa att det inte är riktigt samma krav på information när det är sista-minuten flygresor. När du flyger ospecificerat får hotellstandarden ändå inte vara sämre än de som finns i researrangörens Katalog, i så fall måste det stå specificerat att det handlar om ett rum som har mycket sämre standard. Alla detaljer ska vara specificerade som tider, resplan osv.
sista minuten flygresor
Några tips att hitta en bra solresa i sommar
Här är basta tipset för att hitta en billig flygresaresa till sol och bad i sommar. Surfa på Internet på de olika researrangörernas sajter, charterresor, flygresor och sista minuten-erbjudanden. Priserna är alltid lägst online, kolla även prisjämförelse sajter och olika flygbolag. Håll koll på övriga sajter på nätet, till exempel lågprisflygbolag och andra flygbolag om dem har erbjudande eller rabatter på flyg eller resor. Prisjämförelsesajter som pricerunner och kelkoo med flera kann vara ett alternativ. Men tänk på det om den allra billigaste resan arrangeras av ett mindre känt reseföretag, kolla upp det ordentligt kolla deras namn och adress på nätet och gå till www.kammarkollegiet.se för att se om de betalat den lagstadgade resegarantin.
Boka billigaste flygresan
Allra billigast kan vara att boka bara flygstol och ta själv reda på vad ett hotellrum kostar på platsen man ska resa. Tänk på om du bokar ospecificera kann man hamna på ett sämre hotell långt från havet! Det kann vara mycket billigare men beredd dig på det värsta. Det billigaste alternativet är om du kan tänka dig att snickra ihop din egna solresa, genom att boka reguljärflyg, billigflyg eller charterflyg och hotell eller lägenhet separat. Så kan du ibland komma undan mycket billigare, även om charterns priser ofta är svåra att slå.
sistaminuten solresor
Sistaminuten solresor
Några av de billigaste solresorna just nu är Hammamet, Tunisien Ving, Cypern arrangör Fritidsresor, Bulgarien med Fritidsresor,  Rhodos, Grekland. Spanien Malaga och Alicante, Grekland charterresa till Rhodos. Nice, flygresa i augusti med Norvegian